Copyright © 2020. All Rights Reserved

Вълшебното олио

4 януари 2021
Вълшебното олио

Един от най-специалните продукти на La Chinata е вълшебното олио, заради многобройните му приложения и чудотворно действие.

 

При промяна в температурата и сезоните ръцете и ноктите имат нужда от допълнителна грижа, за да ги предпазим от изсушаване. Вълшебното олио е чудесен избор, за да ги поддържаме меки и хидратирани, без мазно усещане.

 

Вълшебното олио може да се прилага директно върху лицето, особено, ако кожата ви по принцип е суха. При смесена и склонна към омазняване кожа, препоръчитено е да смесите няколко капки от олиото с хидратантен крем за лице както за през деня, така и за през нощта.

 

Тъй като не оставя мазни следи, вълшебното олио може да се нанася и върху мокрите краища на косата като серум, без да се изплаква. Ще забележите, че косата става по-мека и блестяща. Може да се използва и като маска когато косата е особено суха и изтощена. В този случай върху краищата се нанася по-голямо количество, оставя се да действа десет минути и след това косата се измива.

 

Мъжете също могат да се възползват от предимствата на вълшебното олио, за да омекотят брадата си и да ѝ придадат по-здрав и поддържан вид.

 

Вълшебното олио на La Chinata e чудесен съюзник при пътуване, тъй като с един продукт можете да се погрижите за нуждите и красотата си в различни аспекти. Ние вярваме, че освен идеите за приложения, които сме ви предоставили, вие, нашите клиенти, можете да откриете и още много нови такива. Очакваме с нетърпение да чуем вашите предложения!

Любимият ни начин за премахване на грима и следите от токсини

Перфектната алтернатива за онези, които предпочитат по-леките продукти пред почистващото мляко.

прочети още
Как да се върнем към здравословните навици през есента?

Възползвайте се от нашите съвети, за едно по-леко и плавно преминаване в новия сезон!

прочети още
Революционни продукти за красота: Ампули с Витамин C и Хидрокситирозол

Ако искате да придадете незабавен озаряващ ефект на лицето си, тези ампули са точният избор!

прочети още
Рол-он дезодорант без антитрансперанти и алуминий

Обогатен с екстра върджин зехтин, масло от жожоба, масло от чаено дърво...

прочети още