Copyright © 2023. All Rights Reserved

Вълшебното олио

4 януари 2021
Вълшебното олио

Един от най-специалните продукти на La Chinata е вълшебното олио, заради многобройните му приложения и чудотворно действие.

 

При промяна в температурата и сезоните ръцете и ноктите имат нужда от допълнителна грижа, за да ги предпазим от изсушаване. Вълшебното олио е чудесен избор, за да ги поддържаме меки и хидратирани, без мазно усещане.

 

Вълшебното олио може да се прилага директно върху лицето, особено, ако кожата ви по принцип е суха. При смесена и склонна към омазняване кожа, препоръчитено е да смесите няколко капки от олиото с хидратантен крем за лице както за през деня, така и за през нощта.

 

Тъй като не оставя мазни следи, вълшебното олио може да се нанася и върху мокрите краища на косата като серум, без да се изплаква. Ще забележите, че косата става по-мека и блестяща. Може да се използва и като маска когато косата е особено суха и изтощена. В този случай върху краищата се нанася по-голямо количество, оставя се да действа десет минути и след това косата се измива.

 

Мъжете също могат да се възползват от предимствата на вълшебното олио, за да омекотят брадата си и да ѝ придадат по-здрав и поддържан вид.

 

Вълшебното олио на La Chinata e чудесен съюзник при пътуване, тъй като с един продукт можете да се погрижите за нуждите и красотата си в различни аспекти. Ние вярваме, че освен идеите за приложения, които сме ви предоставили, вие, нашите клиенти, можете да откриете и още много нови такива. Очакваме с нетърпение да чуем вашите предложения!

Как да почистим, тонизираме и овлажним кожата само с една стъпка?

Да се порадваме на усещането за свежа, чиста и гладка кожа!

прочети още
Ново гурме попълнение: екстра върджин маслиново масло с опушен вкус

Идеална добавка е за месо, риба или печени зеленчуци.

прочети още
Шери оцет от Херес La Chinata и една сладка рецепта

Знаете ли, че шери оцетът от Херес е първият испански оцет с наименование за произход?

прочети още