Пастетът от козе сирене и карамелизиран лук е мек и вкусен гурме продукт, който съчетава интензивния вкус на козе сиренето със сладкото докосване на карамелизирания лук.
Идеален е в комбинация с месо на скара или като съставка на различни разядки. Може да се консумира като допълнение за пръчици от целина, моркови, за намазване на крекери или хляб. А днес ви го предлагаме във вкусна рецепта с доматени тарталети!
Необходими продукти:
1 бр. бутер тесто
3 бр. домати
½ глава червен лук
екестра върджин зехтин La Chinata
няколко листенца рукола
1 бр. пастет от козе сирене и карамелизиран лук La Chinata
Начин на приготвяне:
Добър апетит!
Да се порадваме на усещането за свежа, чиста и гладка кожа!
прочети ощеНай-добрият вариант за дезинфекция на ръцете!
прочети ощеИдеална добавка е за месо, риба или печени зеленчуци.
прочети ощеЗнаете ли, че шери оцетът от Херес е първият испански оцет с наименование за произход?
прочети още