Copyright © 2023. All Rights Reserved

Рецепта: Доматени тарталети с пастет от козе сирене и карамелизиран лук

23 април 2021
Рецепта: Доматени тарталети с пастет от козе сирене и карамелизиран лук

Пастетът от козе сирене и карамелизиран лук е мек и вкусен гурме продукт, който съчетава интензивния вкус на козе сиренето със сладкото докосване на карамелизирания лук.

 

Идеален е в комбинация с месо на скара или като съставка на различни разядки. Може да се консумира като допълнение за пръчици от целина, моркови, за намазване на крекери или хляб. А днес ви го предлагаме във вкусна рецепта с доматени тарталети!

 

Необходими продукти:

 

1 бр. бутер тесто

3 бр. домати

½ глава червен лук

екестра върджин зехтин La Chinata

няколко листенца рукола

1 бр. пастет от козе сирене и карамелизиран лук La Chinata

 

 

Начин на приготвяне:

 

  1. Нарежете бутер тестото на квадратчета и с помощта на вилица надупчете тестото, като оставяте по половин сантиметър във всеки край.
  2. Отгоре сложете нарязаните домати и лука и добавете малко зехтин.
  3. Печете на 170 градуса за 30мин.
  4. Сервирайте с няколко листенца прясна рукола и с една лъжичка от пастета от козе сирене и карамелизиран лук.

 

Добър апетит!

 

Как да почистим, тонизираме и овлажним кожата само с една стъпка?

Да се порадваме на усещането за свежа, чиста и гладка кожа!

прочети още
Ново гурме попълнение: екстра върджин маслиново масло с опушен вкус

Идеална добавка е за месо, риба или печени зеленчуци.

прочети още
Шери оцет от Херес La Chinata и една сладка рецепта

Знаете ли, че шери оцетът от Херес е първият испански оцет с наименование за произход?

прочети още