Copyright © 2023. All Rights Reserved

Слънцезащитен крем за лице SPF 50+

Слънцезащитен крем за лице SPF 50+

Слънцезащитният крем на La Chinata SPF 50 е продукт с висока защита от UVA и UVB лъчи и се препоръчва за постигане на перфектен тен, без риск от увреждане на кожата.

Формулата му е разработена с екстра върджин зехтин, който гарантира хидратацията и еластичността на кожата, дори и в случаите на излагане на слънце. Високото съдържание на витамин Е и каротин, в комбинация със зехтина, се борят ефективно срещу стареенето на кожата. Екстракт от маслинови листа, от своя страна, е чудесен антиоксидант и фотопротектор, както и противовъзпалително и анти-дразнещо средство, което действа пречистващо и антимикробно. Изключително подходяща съставка за чувствителна към UV лъчи кожа, която трудно придобива тен.

Препоръчително е да се прилага непосредствено преди излагане на слънце и да се нанася повторно, особено в случай на продължително излагане на слънце, както и след къпане и спортуване.

За бяла и чувствителна кожа е препоръчително излагането на слънце да бъде умерено и прогресивно. Избягвайте излагането на слънце на деца под 3 годишна възраст.

Без парабени. Продуктът не е тестван върху животни.

Обем: 50мл.

Можете да поръчате серията La Chinata Classic тук:

https://www.buenasondas.eu/bg-catalog-details-85.html