Copyright © 2023. All Rights Reserved

Силата на свещите за постигане на спокойствие и благоденствие

20 януари 2022
Силата на свещите за постигане на спокойствие и благоденствие

Забързаният ритъм, с който сме свикнали, понякога може да достигне толкова високи върхове, че се налага да спрем, за да предпазим себе си и здравето си.


Можем да ви предложим бягство в планината или няколко дни духовно уединиение на някое скътано място, но също така можем и да ви предложим нещо, с което можете да се сдобиете още тази седмица, без да излизате от дома. Ароматните свещи на La Chinata!


Ще останете изненадани от силата и приятния аромат на свещта. 


Изработена е с етерични масла, които имат много силен и обгръщащ аромат, който ще ви изненада със своята издръжливост и присъствие.


Освен това, вече можете да намерите свещта в метална опаковка, която не само запазва по-добре продукта, но е и по-устойчива, тъй като е 100% рециклируема.


Поне веднъж седмично намирайте време, през което да забравите за часовника, за задачите, за пропуснатите повиквания и имейлите. Вземете си почивка, запалете свещите си и така придайте на дома една уютна атмосфера, изпълнена с мека светлина и приятни аромати.


Едно от ключовите неща при грижата за себе си е да се насладите на малките детайли от живота, които ви карат да се чувствате добре. Оставете се да бъдете завладяни от спокойствието, което носят тези свещи и се пренесете в полята на Естремадура.

Запалете свещите, затворете очи, дишайте дълбоко и се насладете!


Свещ с аромат на маслина

Ароматната свещ с маслина е изработена с етерично масло от маслина екстра върджин, което събужда сетивата със своя аромат на маслинови горички, обляни в топла светлина.


Това е една елегантна свещ, в 100% рециклируема опаковка, която ще създаде приятна атмосфера в дома, или на което и да е друго място, благодарение на своя аромат, напомнящ за маслинови горички.


Фитил от 100% памук.
Докато фитилът, изработен от 100% памук, гори с чист пламък и без почти никакъв дим, ароматът на свещта лесно се разнася наоколо. По този начин се създава една спокойна и приятна атмосфера.

Форматът на свещта е семпъл и елегантен, което я прави една идеална декорация за всяко пространство – баня, спалня или хол, а дори и на открито на някоя тераса или градина.

Как да почистим, тонизираме и овлажним кожата само с една стъпка?

Да се порадваме на усещането за свежа, чиста и гладка кожа!

прочети още
Ново гурме попълнение: екстра върджин маслиново масло с опушен вкус

Идеална добавка е за месо, риба или печени зеленчуци.

прочети още
Шери оцет от Херес La Chinata и една сладка рецепта

Знаете ли, че шери оцетът от Херес е първият испански оцет с наименование за произход?

прочети още