Горчицата с черни маслини на La Chinata се отличава с интензивен вкус, притежаващ традиционното пикантно докосване, така характерно за горчицата, но този път в съчетание с аромата на черни маслини. Тази комбинация гарантира уникален вкусов контраст, който несъмнено ще обогати вашите ястия.
Идеална е за месни ястия, като дресинг за салати или за да придадете кремообразна текстура на зеленчуци, сандвичи или гурме хапки. Този път сме избрали да използваме маслиновата горчица, за да направим вкусен дресинг за салата със сьомга. Ето и рецептата!
Продукти:
листа маруля или айсберг
100 гр. зелен фасул
200 гр. пресни (дребни) картофи
2 бр. яйца
шепа каперси
200 гр. сьомга
За дресинга:
1 супена лъжица маслинова готчица La Chinata
щипка захар
сол и пипер на вкус
1/2 лимон
1 малка глава лук шалот
2 супени лъжици екстра върджин зехтин La Chinata
Начин на приготвяне на дресинга:
За салатата:
Добър апетит!
Да се порадваме на усещането за свежа, чиста и гладка кожа!
прочети ощеНай-добрият вариант за дезинфекция на ръцете!
прочети ощеИдеална добавка е за месо, риба или печени зеленчуци.
прочети ощеЗнаете ли, че шери оцетът от Херес е първият испански оцет с наименование за произход?
прочети още