Тази седмица включваме нашия любим крем от артишок La Chinata в една бърза и здравословна рецепта за сандвич със сьомга и крема сирене.
Кремът от артишок е подходящ както да се хапва отделно, придружен от малко хляб или крекери, така и да се използва за приготвянето на най-различни ястия: сосове, месни и рибни яхнии, емпанади, ориз, сандвичи и пици, или дори за обогатяване вкуса на някои гарнитури.
Продукти:
4 геврека, солени мъфина или хлебчета
100 грама крема сирене
100 грама крем от артишок на La Chinata
200 грама пушена сьомга
По желание: червен лук, краставица, каперси, чушки, сол и пипер.
Начин на приготвяне:
Нарежете гевреците/хлебчетата през средата и ги запечете леко във фурната.
Смесете крема сиренето с крема от артишок и намажете двете половинки.
Добавете сьомгата, лука и останалите продукти.
И сте готови за закуска или вкусен уикенд брънч!
Да се порадваме на усещането за свежа, чиста и гладка кожа!
прочети ощеНай-добрият вариант за дезинфекция на ръцете!
прочети ощеИдеална добавка е за месо, риба или печени зеленчуци.
прочети ощеЗнаете ли, че шери оцетът от Херес е първият испански оцет с наименование за произход?
прочети още