Започваме уикенда с нова рецепта: Разядка със зехтин, мед, розмарин и орехи - едно интригуващо предложение за аперитив.
Съставки:
150 мл. Екстра върджин зехтин La Chinata
50 гр. орехи
3 супени лъжици мед
2 клончета пресен розмарин
Сол и черен пипер на вкус
Чили на люспи (по желание)
Начин на приготвяне: Нарежете на ситно пресните листа от розмарин и нарежете орехите с нож. В купа смесете зехтина, меда, орехите и нарязания розмарин. Ако желаете, можете да добавите малко чили на люспи, за да придадете пикантност. Добавете сол и черен пипер на вкус. Тази разядка се комбинира чудесно с пресен или препечен хляб, домати и хлебни пръчици La Chinata.
Да се порадваме на усещането за свежа, чиста и гладка кожа!
прочети ощеНай-добрият вариант за дезинфекция на ръцете!
прочети ощеИдеална добавка е за месо, риба или печени зеленчуци.
прочети ощеЗнаете ли, че шери оцетът от Херес е първият испански оцет с наименование за произход?
прочети още