Copyright © 2023. All Rights Reserved

Пастет от фазан с трюфели La Chinata

8,40 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Пастет от фазан с трюфели La Chinata

 

 

Пастетът от фазан на La Chinata с трюфели се прави с парченца висококачествено месо от фазан, който е считан за една от най-ценените дивечовите птици. Той е особено предпочитан от престижните готвачи, заради своята текстура и вкус. В допълнение, фазанът е комбиниран с друга от звездните съставки на гурме кухнята, а именно трюфелът, което гарантира неустоимо преживяване за небцето.

 

Този пастет има мека и кремообразна консистенция и е много подходящ избор за лека закуска като бъде намазан на филийка хляб или крекери. Към него може да добавите и някоя от балсамовите редукции на La Chinata като тази с череша, смокиня или трюфел. Те ще придадат леко сладникав нюанс към цялостния вкус. Пастетът може да бъде и добра добавка или дресинг когато искате да придадете отличителен щрих на рецептите си. Подходящ е за множество ястия като яхнии, печено месо и ориз.

 

Препоръчително е да се сервира леко студен когато се консумира директно, тъй като така ще можете да се насладите на най-доброто от вкуса и качествата му. Съчетава се перфектно с нашето червено вино La Chinata.

 

Обем: 125г.