Copyright © 2023. All Rights Reserved

Няколко причини да имаме винаги под ръка вълшебното олио на La Chinata

14 май 2021
Няколко причини да имаме винаги под ръка вълшебното олио на La Chinata

Вълшебното олио на La Chinata е революционен козметичен продукт. То идва на помощ при всяка нужда и има различни проложения, което го прави така удобно в моментите, когато искаме допълнителна доза грижа и хиратация за кожата. Или просто, за да пригладим хвърчащите косъмчета и да придадем блясък на косата си. Всичко това предложено в един единствен продукт, така незаменим в ежедневната грижа за красотата.

 

Специално за онези от вас, които обичат мултифунционалните продукти с множество приложения, Вълшебното олио e еликсир, формулиран на базата на концентрат от етерични масла и първокачествен екстра върджин зехтин от реколтата на La Chinata. Представлява сухо олио, което подхранва в дълбочина и може да се прилага върху тялото, лицето и косата. Абсорбира се бързо и оставя блестящ и освежен вид, без да омазнява. Също така предлага стягащи и антиоксидантни свойства, благодарение на формулата си с тепескохуите и безсмъртниче.

 

Приложенията му са много и разнообразни. От една страна, може да се прилага върху тялото в зони, които са особено сухи, за силна хидратация и възстановяване от сухотата. Също така е много добър избор за ръце и нокти и особено подходящ при температурни промени, когато кожата е изключително чувствителна. Можете да добавяте от него в любимите си продукти или дори да капнете няколко капки във ваната.

 

Вълшебното олио може да се нанася директно върху лицето или като смесите няколко капки с овлажняващия си дневен или нощен крем, и по този начин да удвоите подхранващия ефект. Също така може да добавите няколко капки към грима си за по-естествен и кадифен ефект. Тъй като не оставя мазни следи, е подходящо да се прилага и като серум за по-блестяща и гладка коса. Нанесете върху краища на косата докато е влажна, без да изплаквате след това. Може да се използва и като маска, когато косата е особено суха и увредена. В този случай нанесете от средата към краищата, оставете да подейства 10 минути и измийте.

 

Мъжете могат да се възползват от ползите на олиото, прилагайки го върху брадата, за повече мекота, по-здрав и поддържан вид.

 

Това са някои от приложенията, които ви препоръчваме да опитате с Вълшебното олио на La Chinata. To eособено полезен съюзник за пътувания, тъй като с един продукт можем да се погрижим за няколко зони и така да си гарантираме здрав и красив външен вид.

 

Как да почистим, тонизираме и овлажним кожата само с една стъпка?

Да се порадваме на усещането за свежа, чиста и гладка кожа!

прочети още
Ново гурме попълнение: екстра върджин маслиново масло с опушен вкус

Идеална добавка е за месо, риба или печени зеленчуци.

прочети още
Шери оцет от Херес La Chinata и една сладка рецепта

Знаете ли, че шери оцетът от Херес е първият испански оцет с наименование за произход?

прочети още