Copyright © 2020. All Rights Reserved

Овлажняваща маска за лице la Chinata Classic - 5 бр.

12,80 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Овлажняваща маска за лице la Chinata Classic - 5 бр.

 

Овлажняващата възстановяваща маска за лице е базирана на богата на соли и микроелементи кал, която регенерира кожата в дълбочина и се грижи за хидратацията и мекотата ѝ. Сред основните съставки е екстра върджин маслиновото масло, което забавя стареенето и действа като естествен овлажнител и антиоксидант. Ценната кал, която е в основата на формулата насърчава клетъчната оксигенация, освежава и има стягащ ефект. Със стареенето се бори още и аргановото масло, което е и мощен антиоксидант, а освен това се грижи за регенерирането, преструктурирането и кондиционирането на кожата.

 

Нанесете тънък слой върху почистено лице и оставете да подейства между 10 и 15 минути. Изплакнете с хладка вода до пълното почистване на продукта.

 

В зависимост от климата и натовареността на ежедневието ви, кожата има нужда от различна грижа. Освен овлажняващата, гамата с маски на La Chinata предлага още почистваща, както и такава с лифтинг ефект, а действието на всяка от тях е незабавно. Ето защо избирайки подходящата маска, вие се грижите за нуждите на кожата си във всеки един момент.

 

Не съдържа парабени.

Продуктът не е тестван върху животни.

 

Обем: 5 х 8мл.