Copyright © 2023. All Rights Reserved

Маска за лице с лифтинг ефект La Chinata Natural - 5 бр.

Маска за лице с лифтинг ефект La Chinata Natural 5 бр.

 

Маската за лице с лифтинг ефект е базирана на богата на соли и микроелементи кал, която хидратира и омекотява кожата. В допълнение съдържа стягащи агенти, които действат върху бръчките на лицето и имат незабавен изглаждащ ефект. Съдържа още екстра върджин зехтин, концентрирани термални води и комплекс от екстракти, които овлажняват кожата.

Зехтинът действа като естествен хидратант и възстановява защитните функции на кожата, като освен това има антиоксидантни и подмладяващи свойства. Термалните води допринасят с успокояващото си действие, идеално за чувствителна кожа. Активният комплекс действа стягащо и активира метаболизма на кожата. Синтезът на колаген се подобрява, което гарантира незабавен и дълготраен лифтинг ефект, а бръчките видимо намаляват.

Нанесете тънък слой върху почистено лице и оставете да подейства между 10 и 15 минути. Изплакнете с хладка вода до пълното почистване на продукта.

В зависимост от климата и натовареността на ежедневието ви, кожата има нужда от различна грижа. Гамата с маски на La Chinata предлага още овлажняваща и почистваща такава, а действието на всяка от тях е незабавно. Ето защо избирайки подходящата маска, вие се грижите за нуждите на кожата си във всеки един момент.

Не съдържа парабени. Продуктът не е тестван върху животни.

Обем: 5 х 8мл.

 

Можете да поръчате продуктите на La Chinata Natural тук:

https://www.buenasondas.eu/bg-catalog-details-86.html