Copyright © 2022. All Rights Reserved

Рецепта: Коледно плато

18 декември 2021
Рецепта: Коледно плато

 

Търсите идея за ястие, което да сервирате на Коледа? Днес ви показваме едно вкусно Коледно плато с продукти на La Chinata, и не само. Тази рецепта е идеалното предястие за такъв тип празнични ъбития или за специални поводи, тъй като изглежда изискано и ако бъде сервирано студено, може да остане свежо чак докато бъдат поднесени основните ястия.

 

Време за приготвяне: 15 минути

 

Съставки:


Начин на приготвяне:


1. Изберете дъска, върху която да наредите всички съставки.
2. Наредете платото като разположите продуктите в малки купчинки върху дъската, а за част от продуктите избере малки купички, които да напълните и подредите красиво.

3. Сервирайте охладено.

 

Весели празници!

Как да почистим, тонизираме и овлажним кожата само с една стъпка?

Да се порадваме на усещането за свежа, чиста и гладка кожа!

прочети още
Ново гурме попълнение: екстра върджин маслиново масло с опушен вкус

Идеална добавка е за месо, риба или печени зеленчуци.

прочети още
Шери оцет от Херес La Chinata и една сладка рецепта

Знаете ли, че шери оцетът от Херес е първият испански оцет с наименование за произход?

прочети още