Copyright © 2020. All Rights Reserved

Рецепта: Коледно плато

18 декември 2021
Рецепта: Коледно плато

 

Търсите идея за ястие, което да сервирате на Коледа? Днес ви показваме едно вкусно Коледно плато с продукти на La Chinata, и не само. Тази рецепта е идеалното предястие за такъв тип празнични ъбития или за специални поводи, тъй като изглежда изискано и ако бъде сервирано студено, може да остане свежо чак докато бъдат поднесени основните ястия.

 

Време за приготвяне: 15 минути

 

Съставки:


Начин на приготвяне:


1. Изберете дъска, върху която да наредите всички съставки.
2. Наредете платото като разположите продуктите в малки купчинки върху дъската, а за част от продуктите избере малки купички, които да напълните и подредите красиво.

3. Сервирайте охладено.

 

Весели празници!

Силата на свещите за постигане на спокойствие и благоденствие

Запалете свещите, затворете очи, дишайте дълбоко и се насладете!

прочети още
Тайни за красота с екстра върджин зехтин: интензивен и регенериращ крем La Chinata

Представяме ви интензивния, регенериращ крем на La Chinata, подходящ за много суха и раздразнена кожа.

прочети още
Употреба и съхранение на екстра върджин маслиново масло

Много важно за съхранението на зехтина е той да бъде на хладно и сухо място, при слабо осветление.

прочети още
Рецепта: Печени филийки с рикота, плодове и мед от портокалов цвят

Днес ви предлагаме една рецепта за тост с плодове, рикота и мед, която ще ви накара да си оближете пръстите!

прочети още