Кремът от манатаркa и трюфел на La Chinata се отличава с много интензивни аромат и вкус, така характерни за тези два деликатеса, чиято комбинация е истинско кулинарно изживяване.
Трюфелите са идеални за множество рецепти, а деликатният им и проницателен аромат ги прави много предпочитани в изисканата кухня. Те представляват малки подземни гъби с голяма хранителна стойност и високо съдържание на фибри. Освен това са и богат източник на желязо и калий.
От своя страна, манатарката има много мек и отличителен вкус и също е чудесен източник на фибри, антиоксиданти и други полезни вещества.
Кремът от манатаркa и трюфел си подхожда с чаша червено вино и може да се използва за много рецепти с червено месо, за тестени изделия, сосове, омлети, зеленчуци, картофи, ризото и гъши дроб.
Днес ви предлагаме да го включите в една много лесна и вкусна рецепта за киш. Ще ви хареса!
Продукти:
1 тънък блат маслено тесто за киш
1 бурканче крем от манатарка и трюфел La Chinata
4 яйца
200 гр. гъби асорти
200 гр. аспержи, броколи или други зеленчуци по ваш избор
Сол и пипер на вкус
Екстра върджин зехтин La Chinata
Начин на приготвяне:
Добър апетит!
Да се порадваме на усещането за свежа, чиста и гладка кожа!
прочети ощеНай-добрият вариант за дезинфекция на ръцете!
прочети ощеИдеална добавка е за месо, риба или печени зеленчуци.
прочети ощеЗнаете ли, че шери оцетът от Херес е първият испански оцет с наименование за произход?
прочети още