Copyright © 2020. All Rights Reserved

Как да изберем най-подходящата маска за лице?

5 март 2021
Как да изберем най-подходящата маска за лице?

Знаете ли от каква маска за лице се нуждае кожата ви?  Днес разглеждаме типовете маски за лице според специфичните нужди на всяка кожа.

 

Маските за лице са важна част от грижата за кожата и би трябвало да присъстват ежедневно в ритуалите ни за красота, но истината е, че често ги пренебрегваме. Вероятно, защото не сме достатъчно запознати с ползите от тях или не знаем кой вид маска за лице ще ни даде резултата, който търсим. Днес ще ви разкажем за видовете маски за лице на La Chinata, за да можете от сега нататък, да знаете как да избирате правилната грижа за вашата кожа във всеки един момент.

 

Маските за лице имат незабавен ефект и засилено действие, затова е важно да избираме маската според очакваните резултати. Освен това, една от особеностите на маските за лице е, че действат в дълбочина, дори и там където кремовете не достигат. Важно е да имат гладка и лека текстура, за да проникват лесно в кожните слоеве.

 

При различни условия, кожата ни има нужда от различна грижа. Например, може да сме под стрес, да имаме уморен вид или да сме се излагали продължително на слънце, и да се налага допълнителна доза хидратация и възстановяване. А като вземем предвид и ефектът, който оказват климатичните промени върху кожата, става ясно, че правилната маска за лицето ви не е само една, а се променя спрямо случая.

 

Нека разгледаме някои от нуждите на кожата и подходящият избор на маска за тях.

 

Изморена кожа, имаща нужда от озаряване

 

Решение: Почистваща маска за лице. Елиминира замърсяванията и контролира производството на себум. Така кожата възвръща сияйния си вид.

 

За по-нежна и гладка кожа

 

Решение: Хидратираща маска за лице. Формулата ѝ е разработена с активни съставки, които подхранват, регенерират, освежават и поддържат доброто състояние на кожата. Осигурява допълнителна доза витамини и минерали за по-здрава и чиста кожа.

 

За антиоксидантно и подмладяващо действие

 

Решение: Маска за лице с лифтинг ефект. Съдържа изглаждащи агенти, които действат директно върху бръчките и осигуряват светкавичен резултат и незабавен лифтинг ефект, коЙто се запазва за дълго. Синтезът на колаген се засилва, а бръчките са видимо по-малко.

 

Ако забелязвате някой от тези признаци в кожата си, не се колебайте да се поглезите с маска за лице. Вече знаете как да изберете точната такава, според случая и нуждите на кожата ви. Бързо ще забележите резултатите.

Любимият ни начин за премахване на грима и следите от токсини

Перфектната алтернатива за онези, които предпочитат по-леките продукти пред почистващото мляко.

прочети още
Как да се върнем към здравословните навици през есента?

Възползвайте се от нашите съвети, за едно по-леко и плавно преминаване в новия сезон!

прочети още
Революционни продукти за красота: Ампули с Витамин C и Хидрокситирозол

Ако искате да придадете незабавен озаряващ ефект на лицето си, тези ампули са точният избор!

прочети още
Рол-он дезодорант без антитрансперанти и алуминий

Обогатен с екстра върджин зехтин, масло от жожоба, масло от чаено дърво...

прочети още