Copyright © 2023. All Rights Reserved

Тайни за красота с екстра върджин зехтин: интензивен и регенериращ крем La Chinata

14 януари 2022
Тайни за красота с екстра върджин зехтин: интензивен и регенериращ крем La Chinata

Днес ще ви разкажем малко повече за интензивния, регенериращ крем на La Chinata, подходящ за много суха и раздразнена кожа.

 

Интензивният, регенериращ крем на La Chinata е един много плътен крем, който облекчава сърбежа и служи за хидратиране на особено сухи, чувствителни или зачервени зони.

 

Интензивният регенериращ крем на La Chinata от серията Natural действа като мощен овлажнител, който омекотява и обновява кожата, благодарение на високото си съдържание на алое вера и екстра върджин зехтин. В допълнение към тези две природни ценности, се съдържат също пчелен восък, арганово масло, шипково масло, екстракт от просо и екстракт от маслинови листа.

 

Поради антиоксидантното си и регенериращо действие е особено подходящ за употреба след продължително излагане на слънце, след лазерна епилация или кола маска или за хидратиране на особено сухи, чувствителни или зачервени зони.

 

Може да се използва и за борба с кожни заболявания като дерматит или псориазис. Препоръчва се за бременни жени, тъй като подобрява еластичността и намалява нежеланите петънца по кожата.

Как да почистим, тонизираме и овлажним кожата само с една стъпка?

Да се порадваме на усещането за свежа, чиста и гладка кожа!

прочети още
Ново гурме попълнение: екстра върджин маслиново масло с опушен вкус

Идеална добавка е за месо, риба или печени зеленчуци.

прочети още
Шери оцет от Херес La Chinata и една сладка рецепта

Знаете ли, че шери оцетът от Херес е първият испански оцет с наименование за произход?

прочети още