Copyright © 2023. All Rights Reserved

Доставка

La Chinata Bulgaria доставя пратките си с Еконт Експрес на територията на България. За поръчки над 100 лв. доставката до офис на Еконт е БЕЗПЛАТНА. Цената на доставката зависи от избора на клиента. Ако поръчате до вашият адрес, цената е по тарифите на Еконт. Ако поръчате до офис на Еконт Експрес, цената е до 8.00лв. За подробна справка: http://www.econt.com/tariff-calculator/

Срока на доставките е максимум три работни дни.

При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да обърнете към европейското правораздаване.
Всички продукти в страницата подлежат на актуализация. Информацията в страницата може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата.

Връщане:

Съгласно ЗЗП, Вие имате право да върнете закупената стока в 14 - дневен срок от получаването ѝ . Юридически лица, желаещи да върнат закупена стока, могат да го направят до 2 работни дни, считано от датата на получаване. Важно е артикулите  да бъдат със запазен търговски вид / оригинална опаковка, с оригинални етикети, придружена от оригиналните документи, издадени от "Соул Елементс" ЕООД – фактура и гаранционна карта (ако е била издадена такава).

Връщането се допуска при следните условия:

Разходите по връщане на стока са за сметка на клиента.

В този случай е необходимо да върне пратката на адрес: гр. София 1000, ул. Веслец 35.

Заявката за връщане на стоката е подадена писмено на посочения от "Соул Елементс" ЕООД  електронен адрес за кореспонденция, в срок от 14 дни, считано от датата на получаване на поръчката. Заявката трябва да съдържа: трите имена на клиента, телефон за връзка, и начин,  по който да бъде възстановена заплатената от клиента сума за стоката.