Copyright © 2023. All Rights Reserved

Да подготовим кожата си за лятото!

4 юни 2021
Да подготовим кожата си за лятото!

Mалко преди да посрещнем дългоочакваното истинско лято е добре да подготвим кожата си за предствоящите дълги дни на излагане на слънце.

 

Прилагането на слънцезащита в първия ден на плажа може да се окаже недостатъчно. Затова предварителната грижа и подготовка са ключови.

 

На първо място, трябва дoбре да ексфолираме кожата си. Така ще премахнем всички мъртви клетки, а последващите почистващи продукти ще премахнат замърсяванията в дълбочина. Ексфолираната кожа абсорбира много по-успешно подхранващите и хидратиращи продукти. Препоръчваме ексфолиантът на La Chinata с черешови костилки и екстра върджин зехтин, който оставя кожата гладка и хидратирана.

 

Именно хидратацията е в основата за поддържане на здрава и сияйна кожа, дори през лятото, когато поради влиянието на слънцето това може да бъде голямо предизвикателство. Продуктите на La Chinata разчитат на чудотворните качества на зехтина, които осигуряват ежедневната грижа във всяка стъпка, започвайки още от измиващите продукти и завършвайки с интензивно подхранване за цялото тяло.

 

И разбира се, не трябва да забравяме здравословната диетата. Красотата изисква грижа отвън и отвътре. Изберете храни, които са богати на каротини, като моркови или домати, а консумацията на зехтин пък ще ви осигури много полезни вещества и антиоксиданти.

 

 

Как да почистим, тонизираме и овлажним кожата само с една стъпка?

Да се порадваме на усещането за свежа, чиста и гладка кожа!

прочети още
Ново гурме попълнение: екстра върджин маслиново масло с опушен вкус

Идеална добавка е за месо, риба или печени зеленчуци.

прочети още
Шери оцет от Херес La Chinata и една сладка рецепта

Знаете ли, че шери оцетът от Херес е първият испански оцет с наименование за произход?

прочети още