Copyright © 2023. All Rights Reserved

Как да избегнем преждевременното стареене на кожата през лятото?

25 юни 2021
Как да избегнем преждевременното стареене на кожата през лятото?

 

Най-доброто решение поротив стареене на кожата се крие във висококачествените слънцезащитни продукти!

 

С пристигането на лятото се радваме на все повече дейности на открито; спортуваме, разхождаме се или просто пием кафето си на терасата на слънце. Докато се наслаждаваме на тези прекрасни моменти е важно да не забравяме да се грижим за кожата си и да я предпазим от слънчевите лъчи, особено след дългия период от време, който сме прекарали у дома по време на студените месеци.

 

Включете слънцезащитните продукти в ежедневната си грижа за кожата.

 

Ключът към младата кожа и избягването на преждевременното стареене е в ежедневната употребата на слънцезащитни продукти, независимо от възрастта или пола.

През зимата е достатъчен дневен крем със слънцезащита, но през лятото е по-добре да нанесете по-силна защита като слънцезащитният крем за лице на La Chinata със SPF +50, както и слънцезащитният лосион на La Chinata с SPF +30 върху тялото.

 

Важно е слънцезащитните продукти да съдържат антиоксидантни съставки.

 

Това е от съществено значение, тъй като антиоксидантите блокират окислителните процеси, причинени от свободните радикали. Със слънцезащитните продукти на La Chinata, вашата кожа ще има своята доза антиоксиданти, благодарение на богатото съдържание на екстра върджин зехтин в тях.

 

Устните ви също имат нужда от защита!

 

Колко пъти се е случвало да нанесете слънцезащита върху лицето и тялото си и напълно да забравите за устните си. В резултат, те често стават сухи и напукани. Хидратирайте ги с балсама за устни на La Chinata с SPF +15 със зехтин и не забравяйте да се грижете за тях всеки ден.

 

Хидратирайте кожата си след излагане на слънце.

 

И разбира се, след като се насладите на слънцето, не трябва да забравяте че именно сега кожата има най-много нужда от хидратация. Интензивното олио на La Chinata е незаменимо в тези случаи, тъй като освен с екстра върджин зехтин, формулата му е обогатена още с алое вера, масло от шипка, арганово масло, пшеничен зародиш и масло от сладък бадем. Тези ценни масла осигуряват незабавно подхранване, успокояват раздразненията и възвръщат естествената еластичност на кожата. Имат антиоксидантни и противовъзпалителни свойства, заличават белезите и бръчките, а кожата е видимо по-стегната и подмладена.

 

Сега вече сте готови да се радвате на слънцето!

Как да почистим, тонизираме и овлажним кожата само с една стъпка?

Да се порадваме на усещането за свежа, чиста и гладка кожа!

прочети още
Ново гурме попълнение: екстра върджин маслиново масло с опушен вкус

Идеална добавка е за месо, риба или печени зеленчуци.

прочети още
Шери оцет от Херес La Chinata и една сладка рецепта

Знаете ли, че шери оцетът от Херес е първият испански оцет с наименование за произход?

прочети още