Опитвали ли сте досега комбинацията от шоколад и сол? Може би е неочаквана за част от вас, но ви гарантираме, че тази комбинация е истинско удоволствие, така че не пропускайте да се уверите и сами. Може и да се изненадате, но натуралната морска сол на La Chinata, заедно с нашия екстра върджин зехтин, спомагат за подобряването на вкуса на какаото, правейки го наистина неустоим. Представяме ви нашата рецепта за това изискано и необичайно брауни.
Продукти:
120 мл. екстра върджин зехтин La Chinata
2 чаени лъжички ванилов екстракт
150 гр. бяла захар
90 гр. кафява захар
3 яйца
70 гр. пшенично брашно
50 гр. пълномаслено какао на прах
натурална морска сол на люспи La Chinata
Начин на приготвяне.
Да ви е сладко!
Да се порадваме на усещането за свежа, чиста и гладка кожа!
прочети ощеНай-добрият вариант за дезинфекция на ръцете!
прочети ощеИдеална добавка е за месо, риба или печени зеленчуци.
прочети ощеЗнаете ли, че шери оцетът от Херес е първият испански оцет с наименование за произход?
прочети още