Copyright © 2022. All Rights Reserved

Рецепта: Брауни с екстра върджин зехтин и морска сол на люспи

1 юли 2021
Рецепта: Брауни с екстра върджин зехтин и морска сол на люспи

Опитвали ли сте досега комбинацията от шоколад и сол? Може би е неочаквана за част от вас, но ви гарантираме, че тази комбинация е истинско удоволствие, така че не пропускайте да се уверите и сами. Може и да се изненадате, но натуралната морска сол на La Chinata, заедно с нашия екстра върджин зехтин, спомагат за подобряването на вкуса на какаото, правейки го наистина неустоим. Представяме ви нашата рецепта за това изискано и необичайно брауни. 

 

Продукти:

120 мл. екстра върджин зехтин La Chinata

2 чаени лъжички ванилов екстракт

150 гр. бяла захар

90 гр. кафява захар

3 яйца

70 гр. пшенично брашно

50 гр. пълномаслено какао на прах

натурална морска сол на люспи La Chinata

 

Начин на приготвяне.

  1. Предварително загрейте фурната на 180 градуса.
  2. Смесете зехтинът, ванилията, двата вида захар и яйцата. И разбъркайте до хомогенна смес.
  3. Добавете какаото и брашното. Разбъркайте докато всички съставки се смесят напълно.
  4. Изсипете сместа в правоъгълна форма с хартия за печене, поръсете отгоре с люспи морска сол и печете 20 минути.

 

Да ви е сладко!

 

 

 

 

 

 

Как да почистим, тонизираме и овлажним кожата само с една стъпка?

Да се порадваме на усещането за свежа, чиста и гладка кожа!

прочети още
Ново гурме попълнение: екстра върджин маслиново масло с опушен вкус

Идеална добавка е за месо, риба или печени зеленчуци.

прочети още
Шери оцет от Херес La Chinata и една сладка рецепта

Знаете ли, че шери оцетът от Херес е първият испански оцет с наименование за произход?

прочети още