Copyright © 2020. All Rights Reserved

Рецепта: Брауни с екстра върджин зехтин и морска сол на люспи

1 юли 2021
Рецепта: Брауни с екстра върджин зехтин и морска сол на люспи

Опитвали ли сте досега комбинацията от шоколад и сол? Може би е неочаквана за част от вас, но ви гарантираме, че тази комбинация е истинско удоволствие, така че не пропускайте да се уверите и сами. Може и да се изненадате, но натуралната морска сол на La Chinata, заедно с нашия екстра върджин зехтин, спомагат за подобряването на вкуса на какаото, правейки го наистина неустоим. Представяме ви нашата рецепта за това изискано и необичайно брауни. 

 

Продукти:

120 мл. екстра върджин зехтин La Chinata

2 чаени лъжички ванилов екстракт

150 гр. бяла захар

90 гр. кафява захар

3 яйца

70 гр. пшенично брашно

50 гр. пълномаслено какао на прах

натурална морска сол на люспи La Chinata

 

Начин на приготвяне.

  1. Предварително загрейте фурната на 180 градуса.
  2. Смесете зехтинът, ванилията, двата вида захар и яйцата. И разбъркайте до хомогенна смес.
  3. Добавете какаото и брашното. Разбъркайте докато всички съставки се смесят напълно.
  4. Изсипете сместа в правоъгълна форма с хартия за печене, поръсете отгоре с люспи морска сол и печете 20 минути.

 

Да ви е сладко!

 

 

 

 

 

 

Рол-он дезодорант без антитрансперанти и алуминий

Обогатен с екстра върджин зехтин, масло от жожоба, масло от чаено дърво...

прочети още
Рецепта: Палачинки с екстра върджин зехтин и мед

Какво ще кажете за вкусни палачинки с мед от портокалови цветчета La Chinata?

прочети още
Да подготовим кожата си за лятото!

Mалко преди да посрещнем дългоочакваното истинско лято е добре да подготвим кожата си за предствоящите дълги дни на излагане на слънце.

прочети още