Copyright © 2023. All Rights Reserved

Балсам за коса La Chinata Natural

Балсам за коса La Chinata Natural

 

Балсамът за коса La Chinata Natural има страхотен хидратиращ, възстановяващ и регенериращ капацитет благодарение на формулата си с екстра върджин зехтин и термални води, богати на минерали. Комбинацията от масло от пшеничен зародиш, пантенол и кератин интензивно подхранва косата, придавайки ѝ естествен блясък и изключителна жизненост.

Екстра върджин зехтинът е естествен овлажнител, който възстановява защитните функции на кожата на скалпа и действа като антиоксидант докато същевременно осигурява мекота и блясък на косата. Маслото от пшеничен зародиш също е антиоксидант, предпазва от вредите на слънцето и предотвратява косопада. В допълнение про-витаминът В5 в пантенола укрепва косата и я защитава от сухота и накъсване. Съдържащият се Keratrix, който е подхранващ и реструктуриращ агент остава на повърхността на косата и я укрепва, осигурявайки повече еластичност на косъма. Термалните води имат успокояващо и омекотяващо действие както и приглаждащ косъма ефект като така се улеснява разресването и се постига озаряващ блясък.

Нанесете върху мокра коса, непосредствено след измиване със шампоан. Разнесете по дължината на косата като наблегнете на краищата и оставете да подейства няколко минути. Изплакнете обилно с вода.

За най-добри резултати комбинирайте с Нежният шампоан на La Chinata от серията Natural.

Не съдържа парабени. Продуктът не е тестван върху животни.

Обем: 250мл.

Можете да поръчате продуктите на La Chinata Natural тук:

https://www.buenasondas.eu/bg-catalog-details-86.html