Copyright © 2020. All Rights Reserved

Революционни продукти за красота: Ампули с Витамин C и Хидрокситирозол

6 август 2021
Революционни продукти за красота: Ампули с Витамин C и Хидрокситирозол

Ако искате да придадете незабавен озаряващ ефект на лицето си, тези La Chinata ампули са точният избор. Те действат директно върху еластичността на кожата, като я правят по-стегната и заличават мимическите линии.

 

Съдържащият се в тях стабилизиран витамин С, предотвратява окисляването, озарява кожата и изравнява тена на лицето. Хидрокситирозолът е съставка, която се получава от маслиновото дърво и е изключително ценна, заради способността си да подсилва жизнеността на фибробластите, и по-този начин увеличава производството на колаген и еластин. Екстрактът от маслинови листа действа като противовъзпалително, анти-дразнещо и антиоксидантно средство. Сред съставките са още и гликозаминогликан и протеогликан, които уплътняват кожата, спомагайки за заличаването на бръчките и признаците на стареене.

 

Подходящи са да се прилагат денем и са идеални както за постигане на светкавично озаряване на лицето, така и за възстановяване, когато усещате кожата по-бледа, повехнала или уморена.

 

Защо ампули?

 

Ампулата позволява съхранението на продукти с деликатен състав, които при контакт с кислород или светлина може да загубят своите свойства. Ето защо еднодозовата разфасовка на ампулата е най-подходяща. В случаите когато съдържанието на една ампула не се употреби наведнъж, то тя може да бъде затворена с капачката приложена в кутията, а останалият продукт може да бъде нанесен през следващите 24 часа.

 

 

Любимият ни начин за премахване на грима и следите от токсини

Перфектната алтернатива за онези, които предпочитат по-леките продукти пред почистващото мляко.

прочети още
Как да се върнем към здравословните навици през есента?

Възползвайте се от нашите съвети, за едно по-леко и плавно преминаване в новия сезон!

прочети още
Рол-он дезодорант без антитрансперанти и алуминий

Обогатен с екстра върджин зехтин, масло от жожоба, масло от чаено дърво...

прочети още
Рецепта: Брауни с екстра върджин зехтин и морска сол на люспи

Опитвали ли сте досега комбинацията от шоколад и сол?

прочети още